Connect with us

SANATATE

PENTRU CENTRUL DE EVALUARE COVID – Electrocardiograf donat Spitalului Județean de Urgență Baia Mare

Publicat cu

pe

La solicitarea Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș”, asociația Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriș” a donat un electrocardiograf pentru dotarea Centrului de evaluare COVID ce trebuie deschis în cadrul spitalului.

„Totodată, asociația noastră începe campania de strângere a celor 3,5% din impozitul pe venit, prin formularul 230, pe care orice angajat poate să-l direcționeze către o entitate non-profit.
Obiectivul nostru pentru anul 2022 este achiziționarea unui ecograf pentru Secția de Pediatrie.
Ca de fiecare dată, vă invităm să veniți alături de noi în realizarea unui sistem de sănătate cât mai performant, în beneficiul tuturor maramureșenilor și să ne sprijiniți direcționând 3,5% din impozitul pe venit către asociația noastră.
Vrem doar să amintim că Asociația Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriș” de 11 ani își respectă angajamentul și anual donează spitalului județean cel puțin un aparat medical nou. Acest lucru este posibil datorită maramureșenilor generoși, și nu numai, care ne susțin și înțeleg că obiectivele noastre sunt obiectivele tuturor. Vă mulțumim!”, au declarat reprezentanții asociației Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriș”

Print Friendly, PDF & Email
Citeste mai mult
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate