Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

PENTRU ȘOFERI – Drum județean din Satu Mare la limita cu Maramureșul, modernizat

Publicat cu

pe

Vești bune pentru maramureșenii care au drumuri prin județul Satu Mare. Consiliul Județean Satu Mare a aprobat ieri, 17 mai, ultimele documente necesare pentru modernizarea drumului județean Satu Mare – Borlești.

Oficialii sătmăreni susțin că finanțarea proiectului, în valoare de peste 40 de milioane de euro, a fost aprobată prin Programul Regional Nord-Vest 2021 – 2027, iar pentru realizarea lucrării a fost semnat deja contractul de proiectare și execuție cu Asocierea DIFERIT AG SRL – DIFERIT SRL. Urmează semnarea contractului de finanțare.

“Înainte de semnarea contractului de finanțare cu fonduri europene, mai avem nevoie doar de aprobarea contractelor de parteneriat care urmează să fie votate de către consiliile locale din comunele partenere: Păulești, Culciu, Valea Vinului și Pomi. Sperăm că toți partenerii noștri vor aproba aceste documente săptămâna viitoare, astfel încât să putem demara cât mai urgent lucrările“, a afirmat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.
Drumul care va fi modernizat are o lungime de 40 de kilometri și străbate localitățile Păulești, Ambud, Petin, Apateu, Culciu Mic, Culciu Mare, Cărăşeu, Lipău, Valea Vinului, Roșiori, Pomi, Borlești, până la limita cu județul Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate