Connect with us
Descarcă aplicația

STIREA ZILEI

Percheziții astăzi în Maramureș. Ce au găsit oamenii legii (VIDEO)

Publicat cu

pe

Astăzi, sub coordonarea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, a fost pusă în aplicare o acțiune organizată pe mai multe linii de muncă, cu forțe lărgite, în sistem integrat, în vederea prevenirii și combaterii faptelor care aduc prejudicii bugetului de stat și bugetului unităților administrativ teritoriale, a faptelor comise cu violență, prevenirea accidentelor rutiere, precum și identificarea persoanelor care comercializează produse susceptibile că ar proveni din activități ilicite de contrabandă. Operațiunea s-a desfășurat pe raza municipiului Baia Mare și Coaș.

„Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor de ordine publică, polițiști rutieri, de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, precum și a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș.

În urma activităților efectuate în cadrul a 3 percheziții domiciliare, au fost identificate pachete de țigarete, susceptibile ca ar proveni din contrabandă, fiind continuate cercetările în acest caz de polițiștii specializați în investigarea criminalității economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetulii de pe lângă Judecătoria Baia Mare”, precizează IPJ Maramureș.

Acțiunea de azi, 5 octombrie, a făcut parte dintr-o serie de măsuri continue luate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș pentru a asigura un climat de siguranță și a descuraja orice activitate infracțională.

Dragoș HOJDA

Actualitate

YHP Logo