IMPORTANT

PERCHEZIȚII MARAMUREȘ – Arme și muniție confiscate în șase localități din județ

Publicat cu

pe

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase – I.G.P.R., au pus în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, în județul Maramureș.

Activitățile s-au desfășurat în municipiile Baia Mare, Sighetu Marmației și în localitățile Vișeu de Sus, Groși, Urmeniș și Breb.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat de la domiciliile în care au efectuat perchezițiile patru arme lungi neletale cu aer comprimat, două arme scurte neletale cu aer comprimat, o arbaletă, un arc compoziv, 34 săgeți cu vârf metalic și muniție specifică armelor neletale, respectiv 1.000 diaboluri, 1.000 bile metalice și trei capse nepercutate pentru asomator, deținute de persoane care nu sunt autorizate pentru a deține, purta și folosi arme supuse autorizării sau notificării conform prevederilor Legii nr. 295/2004”, informează reprezentanții IPJ Maramureș.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version