Connect with us

ACTUALITATE

PERCHEZIȚII – Țigări de contrabandă confiscate de polițiștii maramureșeni

Publicat cu

pe

La sfârșitul săptămânii trecute, ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare șase mandate de percheziție domiciliară în localitățile Ocna Șugatag, Bârsana și Breb, în cadrul unui dosar penal, având ca obiect săvârșirea de infracțiuni prev. de art. 270, alin. 3, din Legea 86/2006, constând în colectarea, depozitarea, transportul și comercializarea de țigări provenite din contrabandă.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la locuințele a patru femei și un bărbat cu vârste cuprinse între 45 și 60 de ani, persoane a căror activitate ilicită face obiectul cercetărilor, s-a identificat și ridicat 8.740 de țigări de contrabandă de diferite mărci şi suma de 1.000 de lei, bani proveniți din săvârșirea de infracțiuni.

În cauză, din probatoriul administrat până în prezent a rezultat totodată deținerea, transportul și comercializarea în cursul anului 2021, de către persoanele percheziționate, a peste 11.500 pachete de țigări provenite din contrabandă.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, în vederea identificării tuturor participanților la activitatea infracțională și a tragerii acestora la răspundere penală.

În cadrul activităților s-a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Maramureș și al lucrătorilor din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Grupa Canină.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate