ACTUALITATE

Pieton lovit de două mașini. Ce s-a întâmplat

Publicat cu

pe

Un bărbat de 37 de ani a avut un ghinion teribil, fiind lovit de două mașini. S-a întâmplat seara trecută, când polițiștii Serviciului Rutier au fost direcționați la un accident de circulație produs pe Drumul Județean 173F în Budacu de Jos.

„La locul evenimentului polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani din Orheiu Bistriței a accidentat un bărbat de 37 de ani care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă. Totodată, autoturismul care îl urma, condus de o femeie de 31 de ani din Dumitrița ar fi frânat și ar fi oprit brusc, trecând cu bară față peste pieton. După producerea accidentului, șoferul de 26 de ani a părăsit locul accidentului, revenind ulterior. Bărbatul de 37 de ani a fost rănit, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate la spital”, arată IPJ Bistrița Năsăud.

Cei doi șoferi implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. Cercetările în acest caz continuă în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version