Connect with us
Descarcă aplicația

POLITICA

PNL – Prim-vicepreședinții Lucian Bode și Rareș Bogdan resping evaluarea miniștrilor anunțată de Florin Cîțu

Publicat cu

pe

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat, marți la prânz, despre evaluările miniștrilor coaliției că ”se supune” acestora, dar trebuie văzut ”cine a demarat procedura” și ”care este valoarea ei”. Reacția lui Bode a avenit după ce Florin Cîțu a spus, marți dimineață, că partidul e în plină procedură de evaluare a miniștrilor.

Și Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, a respins marți orice eventuală remaniere a unor miniștri liberali după ce Florin Cîțu, președintele partidului, anunțase că ”astăzi, când vorbim, suntem în procedură de evaluare”. Rareș Bogdan a spus că ”să creăm o criză la nivelul coaliției, al PNL ar fi inconștiență. Românii vor liniște. Azi nu ne uităm șa scoruri politice, ne uităm la responsabilitate”.

Bode a mai spus că informațiile care apar în spațiul public referitoare la posibile remanieri ale miniștrilor, numele său fiind vehiculat între acestea, nu fac decât să ”slăbească unele instituții”.

Șeful MAI a spus că Florin Cîțu nu are ce să-i reproșeze:

”Mă supun evaluărilor, dar astfel de discuții nu fac decât să slăbească unele instituții. Trebuie să ne lămurim astăzi cine a demarat această procedură, când a început și care este valoarea ei. Nimic (ce are să-i reproșeze Florin Cîțu, n.red.)”, a declarat Bode, luni.

Reacțiile lui Bode și Rareș Bogdan au venit după ce Florin Cîțu, președintele PNL, a anunțat marți dimineață că partidul este în plină procedură de evaluare a miniștrilor.

”Eu cred că toşi membrii PNL, nu cred, sunt sigur, aici nu există niciun dubiu, doresc binele PNL. Eu nu cred că există un om în PNL, şi ştiţi foarte bine, preşedintele PNL s-a dat la o parte când a fost nevoie ca să mergem mai departe. Nu cred că există un alt membru al PNL care să spună că el se cramponează de funcţie, doar pentru că nu ştiu ce motiv. (..) Astăzi, când vorbim, suntem în procedură de evaluare”, a spus marți Cîțu, citat de News.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate