Connect with us

ACTUALITATE

POLIȚIA LOCALĂ – Scandal la UPU Baia Mare

Publicat cu

pe

În ultima săptămână polițiștii locali au intervenit la mai multe situații de urgență. În perioada 27.05-02.06.2024, au fost înregistrate mai multe sesizări privind tulburarea ordinii și liniștii publice pe raza municipiului reședință de județ.

„În data de 27.05.2024, orele 19.31, echipajul mixt care acționa în cadrul dispozitivului de siguranță publică al Poliției Baia Mare, în zona Bd Regele Mihai I, a fost sesizat asupra faptului că la un magazin o persoană care a sustras bunuri a fost reținută de către agentul de pază. Persoanele implicate au fost identificate și documentația întocmită în acest caz a fost înaintată pentru continuarea cercetării structurii competente din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare.

În data de 31.05.2024, orele 19.03, echipajul mixt care acționa în cadrul dispozitivului de siguranță publică al Poliției Baia Mare, în zona str. George Coșbuc, a fost sesizat asupra faptului că la secția de primiri urgențe a spitalului Județean Constantin Opriș, mai multe persoane au fost implicate într-o altercație fizică. Persoanele implicate au fost identificate și documentația întocmită în acest caz a fost înaintată pentru continuarea cercetării structurii competente din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare.

În data de 27.05.2024, orele 16.05, a fost sesizat faptul că pe Bd. Traian, în zona Parc Mara, o persoană consumă alcool pe domeniul public. La fața locului, persoana în cauză a fost identificată și sancționată contravențional. Tot la acaestă dată a fost sesizat faptul că mai multe persoane apelează la mila publică în zona unui restaurant de pe Bulevardul Regele Mihai. La fața locului, acestea au fost identificate și sancționate contravențional. În data de 27.05.2024, orele 22.15, a fost sesizată tulburarea ordinii și liniștii publice prin gălăgie, pe str. Culturii. La fața locului, au fost identificate 2 persoane care cântau la saxofon. Acestea au fost sancționate contravențional”, arată Poliția Locală Baia Mare.

Tot în ultima săptămână au mai fost făcute reclamații privind consumul de alcool pe domeniul public pe strada Alexandru Odobescu și strada Jupiter, tulburarea liniștii publice prin muzică la volum mare pe străzile Păltinișului, Cuza Vodă. În toate cazurile persoanele identificate au fost sancționate.

„În data de 30.05.2024, orele 18.07, pe Bd Traian a fost sesizat faptul că o persoană este căzută pe trotuar. La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD care a preluat-o și transportată la UPU. În data de 31.05.2024, orele 22.24, echipajul care efectua serviciul pedestru în zona Piața Revoluției a observat o persoană căzută lângă o bancă amplasată în zonă. A fost solicitat un echipaj de la SMURD care a preluat-o și transportat-o la UPU.

În data de 02.06.2024, orele 21.05, a fost sesizat faptul că pe str. Jupiter, în spatele Pieței este o persoană într-un scaun cu rotile, la fața locului aceasta a fost identificată ca fiind fără adăpost (fiind și anterior transportată de mai multe ori la spital sau la Centrul Social tip Azil de Noapte, de fiecare dată revenind în zonă). A fost solicitată și o ambulanță, însă persoana a refuzat categoric să fie ridicată și transportată de acolo”, conculuzionează Poliția Locală.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate