ACTUALITATE

POLIȚIA RUTIERĂ – Nou șef la conducerea poliției rutiere pentru următoarele 6 luni

Publicat cu

pe

Începând cu 29 decembrie 2023, Serviciul Rutier Maramureș își desemnează un nou conducător. Dorin Gherman, care a fost la cârma acestui serviciu cu pasiune pe parcursul mai multor ani, a intrat în perioada de pensionare, marcând sfârșitul unei cariere dedicate corectitudinii și efortului susținut.

Gherman a fost remarcabil prin devotamentul său față de responsabilitățile sale, preferând să rămână în umbră și să se concentreze asupra îndeplinirii sarcinilor.

Noul Șef Împuternicit al Serviciului Rutier și șef al Biroului Drumuri Naționale și Europene este Gheorghe Goth. Aceasta nu reprezintă singura modificare din cadrul IPJ Maramureș la începutul anului 2024, iar instituția a sugerat că există posibilitatea și altor plecări din sistem.

Noul șef va prelua atribuțiile pe o perioadă de 6 luni, urmând să fie organizat ulterior un concurs pentru ocuparea definitivă a poziției.

În momentul pensionării sale, Dorin Gherman a transmis un mesaj optimist cu privire la viitorul său, alegând să-și focalizeze atenția pe liniște, sănătate și familie. El a exprimat recunoștința față de toți cei cu care a colaborat, inclusiv domnul Hojda, și a transmis urări de succes colegilor rămași în sistem.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version