SPORT

PRAGMATICE – Fetele de la CS Minaur au trecut și de HC Zalău. Lavko a fost din nou decisivă

Publicat cu

pe

Trei puncte prețioase obținute pe teren propriu de CS Minaur, în etapa a 18-a a Ligii Florilor, în fața echipei HC Zalău. În continuare fără Laslo (a fost pe banca de rezerve), A. Popa și Borș, toate trei accidentate, băimărencele au alternat momentele de joc bun cu cele slabe, dar până la urmă este importantă doar victoria.

Gazdele au evoluat convingător până în min. 24, când conduceau cu 14-7. Au urmat însă în ofensivă mai multe pase neinspirate interceptate de zălăuance, care au înscris pe contraatac și au reintrat în meci. În repriza a doua oaspetele au speculat din nou erorile băimărencelor și au egalat în min. 56 (23-23). La fel ca în etapa precedentă la Mioveni, Jelena Lavko a fost decisivă pe final de meci marcând două goluri consecutive, aruncarea de la 7 metri transformată de Mihart în ultimul minut contând doar pentru statistică. Sârboaica a fost cu siguranță jucătoarea meciului, în afara celor 5 goluri marcate, oferind coechipierelor mai multe pase decisive, principala beneficiară fiind Asuka Fujita.

CS Minaur Baia Mare – HC Zalău 25-24 (14-12)

Minaur: Enache, Pandzic – Lavko 5 (1 din 7m), Burlachenko 2, Severin 2, Cioca 4, Tănasie 1, De Souza, Petruș 1, Zych 1, Țîrle, Fujita 8, Polocoșer 1. Antrenori: Raul Fotonea și Daniel Apostu.

HC Zalău: Teodorescu, Kelemen, A. Popescu – Vartic 1, Mitrache, Lazic 6, Berbece 3, Mărginean, Vrabie, Bujor 2 (1 din 7m),  Jlezi 3, Mihart 6 (1 din 7m), Toth 1 (din 7m), Prykop 1 (din 7m), Lazea 1. Antrenor: Gheorghe Tadici.

CS Minaur a acumulat 33 de puncte și ocupă în continuare locul 6 în clasament.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version