SPORT

PREA MULTE RATĂRI – CS Minaur a pierdut pentru a treia oară cu SCM Râmnicu Vâlcea

Publicat cu

pe

CS Minaur a fost învinsă pe teren propriu de SCM Râmnicu Vâlcea în etapa a 23-a Ligii Florilor. Cu excepția primelor 20 de minute, când au fost în avantaj, băimărencele au alergat mereu după egalare, dar fără să lase impresia că ar putea întoarce rezultatul. 

Vâlcencele nu au făcut un joc strălucit, dar s-au impus fără prea mari emoții, în condițiile în care gazdele au făcut multe erori în atac. Fetele de la CS Minaur au trimis de mai multe ori mingea în bară și au ratat inclusiv patru aruncări de la 7 metri. În urma acestei înfrângeri. băimărencele rămân pe locul 6 al clasamentului, cu 39 de puncte.

A fost al treia victorie obținută de SCM Râmnicu Vâlcea în fața echipei CS Minaur în acest sezon (două în campionat și una în sferturile Cupei României).

CS Minaur: Enache, Pandzic – Burlachenko 4, Severin 1 (din 7m), Cioca 1, Tănasie 4, De Souza, Laslo 6, Petruș 1, Zych, Țârle, Fujita 8 (1 din 7m), A. Popa 5 (2 din 7m), Polocoșer. Antrenori: Raul Fotonea și Daniel Apostu.

SCM Râmnicu Vâlcea: Hosu, Roch, Rus – Elghaoui 8, Levchenko 1, Klikovac 2, Gorshenina 2, Nikolic 3,  Bucur 4, Glibko 6 (3 din 7m), Dache 1, Liscevic 4, Stamin 2, Dăscălete. Antrenor: Bent Dahl și Daniela Joița.

Aruncări de la 7m: 8-3, transformate 4-3 (au ratat Severin, Burlachenko, Laslo, A. Popa).

Minute de eliminare: 8-10

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version