Connect with us
Descarcă aplicația

ADMINISTRATIE

Primarul Ioan Mătieș: Mireșu Mare a câștigat un proiect pentru un centru de colectare selectivă a deşeurilor prin aport voluntar

Publicat cu

pe

Primarul comunei Mireșu Mare, Ioan Mătieș, afirmă că Primăria a câștigat un proiect pentru un centru de colectare selectivă a deşeurilor prin aport voluntar.

El infirmă zvonurile potrivit cărora în comună s-ar construi o groapă de gunoi prin intermediul acestui proiect.

”Atenţie la zvonuri şi dezinformări Stimaţi cetăţeni, Primăria comunei Mireşu Mare a depus şi câştigat un proiect de 4,6 milioane de euro pentru un centru de colectare selectivă a deşeurilor prin aport voluntar.

Proiectul, finanţat prin PNRR, constă în construcţia unei platforme betonate, unde mai multe tipuri de deşeuri vor fi colectate în containere diferite. Persoane rău intenţionate răspândesc o dezinformare cum că în comuna noastră se va face o groapă de gunoi prin acest proiect. Aceasta este un FALS grosolan!

Atragem atenţia că proiectul prevede colectarea selectivă doar a următoarelor tipuri de deşeuri: textile, electrice şi electronice mici, obiecte de uz casnic, hârtie sau carton, lemn sau mobilier. Deşeurile menajere sunt excluse

Uniunea Europeană este tocmai cea care finanţează închiderea vechilor gropi de gunoi şi trecerea la colectarea selectivă. Nu vă lăsaţi păcăliţi de către demagogi! Vă aşteptăm la sediul primăriei pe toţi cei care doriţi să vedeţi documentaţia acestui proiect”, a declarat Ioan Mătieș.

Vlad HERMAN

Actualitate

YHP Logo