Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

PROGNOZA METEO. Cât de mult va ploua în următoarele 4 săptămâni

Publicat cu

pe

Luna iunie a fost o lună ploioasă în Maramureș. Au fost și probleme cauzate de vremea rea, acele vijelii care se pare că vor deveni o normalitate în Maramureș. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni.

Astfel, în săptămâna 17.06.2024 – 24.06.2024 valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru
această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sudice. În perioada amintită regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Urmează săptămâna 24.06.2024 – 01.07.2024, când temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice
pentru acest interval în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale în toate regiunile. În săptămâna 01.07.2024 – 08.07.2024, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile sudice, iar în rest
temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui specific pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

În săptămâna 08.07.2024 – 15.07.2024 mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice
pentru această săptămână în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale în cea mai mai mare parte a teritoriului.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo