Connect with us

POLITICA

PROTECȚIE LA NIVEL ÎNALT – Cherecheș, susținut de președintele PSD Marcel Ciolacu (VIDEO)

Publicat cu

pe

Nicio reacție din partea Partidului Social Democrat, după fuga condamnatului penal Cătălin Cherecheș, membru de seamă al acestui partid. Omul care era lăudat nu demult chiar de premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a fugit din România, chiar înainte de a-și primi sentința, fără ca nicio autoritate a statului să-l împiedice.

Pentru acest lucru plătesc doar șefii din poliție, în timp ce PSD nici măcar nu l-a exclus încă din partid pe Cherecheș. Nici nu era de așteptat acest lucru, deoarece prietenia dintre Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș, și Cătălin Cherecheș este una notorie și astfel fostul edil băimărean a ajuns și în grațiile lui Marcel Ciolacu.

Ce declara Cătălin Cherecheș pe 28 iunie, la revenirea în PSD, după periplul prin mai multe partide:

”Am reașezat parteneriatul pentru comunitatea băimăreană cu Partidul Social Democrat, cu domnul președinte și prim-ministru Marcel Ciolacu, alături de oameni care înțeleg dezvoltarea comunităților locale și sprijinul pentru autoritățile locale.

Așadar, dacă doar colegii mei de la PSD au sprijinit municipiul Baia Mare, iar eu am debutat, am crescut și m-am consolidat politic alături de dânșii, m-am reașezat, m-am reîntors acasă, sunt alături de ei, sunt într-un parteneriat politic cu domnul Gabriel Zeteta (la nivel județean, n.r.) și, la nivel central, cu domnul președinte și prim-ministru Marcel Ciolacu”, spunea Cătălin Cherecheș.

Susținere din partea lui Marcel Ciolacu

„Mă bucur că Cătălin Cherecheș și Gabriel Zetea și-au dat mâna și au lansat Coaliția Pentru Maramureș. Aceasta este cea mai bună garanție că lucrurile vor fi făcute foarte bine și în continuare. Atât Gabi, cât și Cătălin sunt doi oameni care iubesc Maramureșul”, declara Marcel Ciolacu, președintele PSD Maramureș.

Declarația integrală a premierului Marcel Ciolacu

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate