Connect with us

IMPORTANT

RABLA PENTRU ELECTROCASNICE – Începe etapa a treia a programului

Publicat cu

pe

Începând de vineri, 10 decembrie 2021, începând cu ora 10:00, se pot genera vouchere pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare, din aplicaţia informatică dedicată Programului Rabla pentru Electrocasnice.

Valoarea voucherelor este:
– 400 de lei pentru aparate de aer condiționat, inclusiv aparate de aer condiționat portabile, cu eficiență energetică la răcire cel puțin A++;
– 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficiență energetică cel puțin A++;
– 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.
Finanțarea nu poate depăşi 50% din valoarea echipamentelor comercializate prin program. Bugetul alocat acestei etape este de 6 milioane de lei. Voucherele se pot genera până pe 16 decembrie 2021, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape.

„Având în vedere că în ediția precedentă, în etapele de selectare a voucherelor, bugetul a fost rezervat integral, ulterior fiind utilizate doar 55% din voucherele rezervate și ținând seama de faptul că bugetul alocat este limitat, vă rugăm să generați vouchere doar dacă aveți intenția de a le utiliza pentru achiziționarea electrocasnicelor selectate.
Reamintim că voucherul este nominal şi netransmisibil şi nu poate fi utilizat decât de persoana căreia i-a fost emis, în urma înscrierii în aplicaţia informatică!”, precizează reprezentanții Administrației Fondului pentru Mediu.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate