Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

RAUL FOTONEA – „Dacă te numești Minaur și te prezinți în felul ăsta… mie mi-e rușine”

Publicat cu

pe

Echipa de handbal feminin CS Minaur a lăsat o impresie jalnică în meciul pierdut pe teren propriu cu CSM București (19-35), în etapa a 13-a a Ligii Florilor. Rezultatul nu face decât să confirme pasa foarte proastă prin care trece formația băimăreană în ultima vreme, când a suferit patru eșecuri consecutive (2 în EHF European League și 2 în campionat).

La finalul partidei cu CSM București, antrenorul Raul Fotonea și-a desființat jucătoarele despre care spune că nu au nicio scuză pentru modul în care evoluează în ultima vreme.

“Acum două săptămâni am pierdut la 19 goluri al Bietigheim, acum la 16 goluri. Dacă te numești Minaur și te prezinți în felul ăsta… mie mi-e rușine. Aici nu mai este vorba despre handbal, nu mai este vorba despre tactică, nu mai este vorba de pregătire, este vorba de un pic de mândrie personală și de un pic de caracter, pe care trebuie să le arătăm toți. Începând cu mine și terminând cu jucătoarele. E imposibil să te prezinți așa. Au dreptate oamenii care vin la sală. Pentru ce? 19 goluri cu Bietigheim și 16 goluri cu CSM București. Cu cine ne batem noi? Stau și-mi pun semne se întrebare foarte mari în perspectiva meciului cu Cisnădie. Ce se poate schimba de astăzi și până miercuri? Doar atitudinea. Doar atât se poate schimbă. Asta trebuie să pornească chiar din subconștientul unora. Nu are absolut nicio importanță nicio scuză. Au fost pe bancă 15 jucătoare care sunt plătite, 16 cu mine, 17 cu Apostu, toți plătiți să facem handbal. Și n-am făcut. Acesta este adevărul.”, a declarat Raul Fotonea, pentru minaur.ro.

foto Ovidiu Dragomir

Actualitate

YHP Logo