NEWS

RĂZBOI – Militarii sunt unicul motiv pentru care mai există Ucraina

Publicat cu

pe

Locotenent-colonelul Serhii Osaciuk, coordonatorul trupelor de grăniceri din regiunile Donețk și Lugansk, a subliniat că militarii reprezintă singura speranță pentru existența Ucrainei, fără de care țara ar fi fost cucerită și distrusă de Putin demult.

El a subliniat că fiecare militar înțelege că soarta țării este în mâinile lor, mai ales la doi ani de la începerea invaziei ruse în Ucraina. Osaciuk a menționat că pentru oamenii de rând, fiecare zi poate fi ultima, nimeni neputându-se simți în siguranță pe teritoriul ucrainean.

Osaciuk a evidențiat că războiul din Europa de Est afectează toate țările europene, care trebuie să sprijine armata ucraineană în fața agresiunii rusești. El a subliniat consecințele devastatoare ale acestui conflict, inclusiv exodul a milioane de oameni și pierderea a doi ani de dezvoltare pașnică în Ucraina, în timp ce resursele vitale ale Europei și ale lumii sunt jefuite.

Ofițerul ucrainean a recunoscut sprijinul acordat de alte țări precum România, Germania, America și Polonia, subliniind că această susținere este crucială pentru rezistența Ucrainei în fața agresiunii violente ruse.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version