Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

RĂZBUNARE – Un polițist din Sighetu Marmației s-a trezit cu cauciucurile de la mașină tăiate

Publicat cu

pe

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 30 de ani din Sighetu Marmației pentru comiterea infracțiunii de instigare la ultraj.

Ieri, 8 decembrie, un agent de poliție din cadrul Poliției Municipale Sighetu Marmației și-a găsit cauciucurile de la roțile autoturismului proprietate personală înțepate de persoane necunoscute.
Cercetările efectuate au relevat faptul că un bărbat și-a convins doi tovarăși să taie cauciucurile autoturismului polițistului, ca să se răzbune pentru că anterior a fost sancționat contravențional de acesta. Astfel că ceea ce părea la început a fi o infracțiune de distrugere s-a dovedit a fi ultraj, iar cercetările se realizează sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației.
Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost reținut de polițiști, iar în cursul zilei de azi instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia. Ceilalți doi bărbați sunt cercetați în libertate pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate