Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

RAZII – Ce au descoperit polițiștii în Borșa, Șomcuta Mare și Ulmeni

Publicat cu

pe

195 persoane legitimate, 138 de autovehicule verificate și sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 14.000 de lei aplicate, în urma raziilor organizate ieri, 3 octombrie în orașele Borșa, Șomcuta Mare și Ulmeni.

„Polițiști din cadrul mai multor structuri au fost angrenați în cursul zilei de ieri pentru desfășurarea unor acțiuni de tip „RAZIE”, având ca scopuri menținerea climatului de ordine și siguranță publică, tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă normele sociale, dar și prevenirea și combaterea infracționalității.

Au fost organizate filtre rutiere în mai multe puncte, șoferii fiind testați cu aparatele etilotest și drugtest.

Totodată, au fost verificați cinci deținători de arme, trei persoane deținătoare de câini periculoși, au fost executate două mandate de aducere și au fost verificate două ordine de protecție”, precizează reprezentanții IPJ Maramureș.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 14.000 de lei. La Borșa, forțele de ordine au oprit un autoturism condus pe strada Libertății. În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență în organism a substanțelor interzise. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar polițiștii continuă cercetările.

La activități au participat polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, arme, explozivi și substanțe periculoase și protecția animalelor.

Alături de polițiștii angrenați au acționat și jandarmi și polițiști de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației.

Actualitate

YHP Logo