SPORT

Record de participanți la Cupa României la Taekwon-do ITF

Publicat cu

pe

Asociația Clubul Sportiv Ge-Baek, aflată la ceas aniversar, organizează, împreună cu Federația Română de Taekwon-do Itf, în acest final de săptămână o nouă ediție a Cupei României, eveniment care promite să fie unul de referință în calendarul competițional 2024.

„Cu un număr record de peste 800 de participanți de la 36 de cluburi sportive: 84 antrenori și instructori, 49 de arbitri și foarte mulți sportivi, această ediție se anunță deosebit de spectaculoasă și plină de energie. Competiția se va desfășura în perioada 11 Oct.(vineri) – 13 Oct. (duminică) , între orele 08:00 și 18:00, la Sala Sporturilor Lascăr Pană, unde publicul este invitat să asiste gratuit la probele care vor pune la încercare abilitățile sportivilor. Printre acestea se numără Tull, Luptă, Tehnici Speciale, Măsurare Forță, Spargeri Forță, Speedkick și Luptă Tradițională.

Fiecare probă va scoate în evidență măiestria, disciplina și dedicarea sportivilor participanți. Evenimentul marchează totodată 10 ani de activitate a Asociației Club Sportiv Ge-Baek în lumea Taekwon-do-ului ITF, un deceniu dedicat formării și dezvoltării tinerilor sportivi din Baia Mare. Lansăm o invitație tuturor pasionaților de arte marțiale și sport în general să vină și să urmărească acest concurs de excepție, plin de determinare, spirit de echipă și fair-play. Cupa României la Taekwon-do ITF promite să fie o experiență de neuitat pentru toți cei prezenți!””, ne-a declarat președintele ACS GE-BAEK, Mihai Sura.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version