SPORT

REVANȘA – CSM Știința Baia Mare a surclasat în deplasare Steaua, în Liga Națională de rugby

Publicat cu

pe

După un început slab de campionat, cu trei înfrângeri, acasă cu Steaua și în deplasare cu Dinamo și SCM Timișoara, campioana CSM Știința și-a revenit și a obținut o victorie spectaculoasă, cu punct bonus, în Ghencea, în fața vicecampioanei Steaua București.

După o primă repriză echilibrată, încheiată la egalitate, în partea a doua a meciului, „zimbrii” au făcut o adevărată demonstrație de forță dominându-și categoric adversarul din puncte de vedere fizic și tactic. În acest meci, pachetul de înaintare a fost principalul atu al băimărenilor.

Partida disputată în cadrul etapei a șaptea a Ligii Naționale de rugby (Grupa 1) a fost cea de-a 100-a întâlnire directă din istoria celor două mari rivale.

CSA Steaua București – CSMȘtiința Baia Mare 28-52 (14-14)

Marcatori: Ngoni Chibuwe (1 e), Davit Abashidze (1 e), Hinckley Vaovasa (1 e), Tangimana Fonovai (1 e), Vlăduț Florin Popa (4 tr.) / Mihai Lămboiu (1 e), Paul Popoaia (1 e, 5 tr., 2 l. p.), James Scott (1 e), Mate Dardzulidze (1 e), Robert Irimescu (1 e), Alexandru Mihai Mureșan (2 l. p.), 1 eseu de penalizare.

Jason Tomane (CSM Știința Baia Mare) a fost desemnat omul meciului.

foto Răzvan Păsărică/SportPictures.eu

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version