SPORT

RUGBY – Italia a reuşit o nouă surpriză, impunându-se în Ţara Galilor

Publicat cu

pe

Italia a produs o nouă surpriză sâmbătă, câștigând în fața Țării Galilor cu scorul de 24-21 în ultima etapă a Turneului celor Șase Națiuni la rugby. Echipa a avut cel mai bun parcurs din istoria sa în această competiție, conform informațiilor furnizate de presa internațională.

La Principality Stadium din Cardiff, Italia a reușit să marcheze două eseuri, prin Monty Ioane și Lorenzo Pani. Unul dintre acestea a fost transformat în puncte de Paolo Garbisi, care a reușit și trei lovituri de pedeapsă. Alte puncte au fost obținute după o lovitură de pedeapsă executată de Martin Page-Relo.

După opt ediții consecutive în care a ocupat ultimul loc, Italia, revigorată sub conducerea selecționerului argentinian Gonzalo Quesada, a acumulat în acest an 11 puncte și s-a clasat pe locul 5, după un egal istoric cu Franța (13-13) și două victorii, una în fața Scoției (31-29) și cealaltă împotriva Țării Galilor. Echipa galeză a pierdut toate cele cinci meciuri din ediția 2024 a turneului și a ocupat ultimul loc în clasament.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version