Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

RUGBY – Selecţionata Romanian Wolves a câştigat Grupa B, prin victoria cu Delta

Publicat cu

pe

Echipa Lupii României a câștigat Grupa B la competiția Rugby Europe Super Cup 2024, după ce a învins sâmbătă, la Amsterdam, formația olandeză Delta, cu scorul de 46-24 (15-14).

Românii și-au luat revanșa în fața celor de la Delta, care câștigaseră meciul din septembrie de la București, cu 37-36, grație unui dropgol marcat de David Weersma în ultimul minut.

Selecționata Romanian Wolves a reușit cinci eseuri, prin Kemal Altinok, Adrian Mitu, Jason Tomane (2) și Vasile Bălan. Două transformări au fost realizate de Gabriel Rupanu, care a înscris și două lovituri de pedeapsă, iar alte două transformări au aparținut lui Alin Conache, conform site-ului Federației Române de Rugby.

Pentru echipa gazdă, au marcat Daan van der Avoird, Ross Bennie-Coulson și Wouter Roters, primele două transformări fiind realizate de Kai van Kampen, iar ultima de Mees van Oord. De asemenea, Kai van Kampen a adăugat puncte dintr-o lovitură de pedeapsă.

Astfel, Lupii au câștigat grupa, încheind ediția din acest an pe locul 4 în clasamentul general, bazat pe rezultatele din ambele grupe.

Actualitate

YHP Logo