ACTUALITATE

SALVAMONT MARAMUREȘ – Mai multe intervenții într-o singură zi

Publicat cu

pe

Sâmbătă a fost o zi plină pentru salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramures. Salvatorii montani au participat la Raliul Maramuresului avand doua interventii pe durata concursului. Din fericire starea de sanatate a pilotilor si copilotilor participanti la raliu care au solicitat ajutor de urgenta este buna, doar masinile avand de suferit in urma coliziunilor.

„Tot ieri o alta formatie a Salvamont Maramures a intervenit la un caz de persoana ratacita, plecata la cules ciuperci, barbat de 50 ani care s-a pierdut de grupul din care facea parte. Dupa mai multe ore de cautari ale salvatorilor in zona de padure a Sat Sugatag, Maramures, un apartinator a sunat la 112 si a anuntat ca barbatul ratacit a reusit sa ajunga in licalitatea Sighetu Marmatiei fiind ulterior identificat fapt, care a intrerupt cautari care au durat mai bine de 2 ore.
In dupa amiaza acesleași zile a treia formatie de salvatori montani s-a deplasat intr-o zona greu accesibila a localitatii Viseu de Sus, ca echipa de sprijin, in urma unui apel venit prin 112 pentru a ajuta la extragerea si transportul unei batrane cu probleme medicale pana la Ambulanta de unde a fost preluata si dusă la Unitatea Medicala cea mai apropiata pentru investigatii”, transmit reprezentanții Salvamont Maramureș.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version