Connect with us

ACTUALITATE

SCANDAL – Bătaie generală în Vălenii Lăpușului. 13 persoane au fost duse la audieri

Publicat cu

pe

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Judeţean (IPJ) Maramureş au anunţat că, aseară, poliţiştii din Târgu Lăpuş au fost sesizaţi prin apel la 112 că, în localitatea Vălenii Lăpuşului, are loc un scandal între mai multe persoane.
Sosiți la fața locului, poliţiştii au constatat că a avut loc un conflict spontan între aproximativ 10 persoane, care s-au lovit unele pe altele şi au spart geamurile a două autoturisme.

„Poliţiştii au intervenit pentru a aplana conflictul, iar 13 persoane au fost duse la sediul poliţiei Târgu Lăpuş pentru audieri şi stabilirea participaţiei la comiterea faptelor.

În urma conflictului, o persoana a fost transportată de către un echipaj SMURD la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, scrie news.ro.

Poliţiştii fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe, încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

”Totodată, pentru prevenirea sau escaladarea faptelor antisociale în zonă, la faţa locului a fost solicitat în sprijin un echipaj din cadrul S.A.S. Maramureş, în vederea monitorizării zonei împreună cu un echipaj din cadrul Secţiei Suciu de Sus”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate