Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

SCANDAL ÎN BAIA MARE – Încercând să scape de polițiști, a sărit de la etaj și a ajuns la spital

Publicat cu

pe

Sâmbătă 20 noiembrie, la ora 22.43, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în scara unui imobil de pe strada Grănicerilor, un bărbat provoacă scandal. La fața locului, o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist și un jandarm, a identificat un bărbat de 32 de ani din Baia Mare, care părea să fie sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a refuzat cooperarea cu echipajul de poliție, manifestându-se agresiv, atât verbal, cât și fizic, motiv pentru care s-a încercat imobilizarea acestuia.
Bărbatul a fugit și s-a aruncat pe geam, de la etajul al doilea al imobilului. La fața locului, a fost prezent și un echipaj de ambulanță, care l-a transportat pe bărbat la spital, în vederea efectuării de investigații medicale.
În cauză, se continuă cercetările și a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, în vederea clarificării tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate