Connect with us
Descarcă aplicația

ADMINISTRATIE

SCHIMB DE EXPERIENȚĂ – Model polonez pentru viitorul Centru de legume-fructe de la Mireșu Mare

Publicat cu

pe

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, alături de domnul Piotr Kwaśniak, director adjunct al Departamentului de Promovare, Turism și Cooperare Economică, și de primarul comunei Mireșu Mare, Ioan Mătieș, a vizitat compania Cmol-Frut Zaklad Produkcyjno-Uslugowy Stefan Wrzask din Voievodatul Podkarpackie, Polonia, care are ca obiect de activitate refrigerarea fructelor și legumelor, precum și prelucrarea acestora în alimente congelate.

„Am discutat cu gazdele despre modul în care se desfășoară activitatea companiei, despre metodele aplicate pentru dezvoltarea capacității de producție a centrului de legume-fructe, precum și despre întreg procesul de prelucrare a materiei prime. Astfel, am reușit să ne formăm o viziune clară despre cum va arăta centrul de legume-fructe pe care îl vom construi în Mireșu Mare.
Vom construi două astfel de centre de depozitare a legumelor și fructelor în Maramureș – unul la Mireșu Mare și unul în Maramureșul istoric. Ne dorim ca prin aceste centre să creăm spații de depozitare adecvate pentru păstrarea produselor pe care le obțin producătorii locali în fermele și gospodăriile proprii”, a declarat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate