Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

SE SPARGE BUBA – CS Minaur vrea să dea afară handbaliste și fotbaliști!

Publicat cu

pe

Situația de la CS Minaur devine tot mai tensionată. Clubul se confruntă cu grave probleme financiare având restanțe financiare mari față de sportivi, dar și față de firmele cu care colaborează.

În condițiile în care clubul nu reușește să atragă sponsori privați, iar Consiliul Local Baia Mare, în pofida promisiunilor făcute de primarul Doru Dăncuș, nu poate stinge datoriile, s-a trecut la restructurarea loturilor echipelor de handbal masculin, handbal feminin și fotbal.

Până în acest moment portarul Barna Buzogany și extrema stângă Sergiu Makaria și-au reziliat contractele cu formația de handbal masculin, dar lucrurile nu se vor opri aici. Urmează accțiuni asemenătoare la handbal feminin și fotbal.

„Situația clubului nu e roză! Din păcate! Sunt datorii mari. Ținând cont de acest aspect, dar și că anumiți jucători nu mai intră în vederile antrenorilor, negociem încetarea mai multor contracte. Am cerut atât la secția feminină de handbal, cât și la cea de fotbal să renunțe la jucătorii pe care nu îi mai folosesc. Acest aspect nu denotă că obiectivele propuse nu trebuie îndeplinite. Sunt corecții financiare necesare pentru stabilitatea economică a clubului.
Toate aceste linii pe care le vom urma le dorim aplicate pentru a limita pierderile financiare într-o perioadă grea pe care o traversăm”, anunță reprezentanții CS Minaur, prin intermediul unui comunicat de presă.
Situația grea în care a ajuns CS Minaur este, de asemenea, încă o dovada ca Primăria n-ar trebui sa mai finanțeze echipa de fotbal, pentru ca nu își permite.
Marius CÎMPIAN

 

Actualitate

YHP Logo