Connect with us

STIREA ZILEI

Seminar online în cadrul proiectului “Promovare – Implementare – Colaborare: Principiile formării profesionale continue aplicate la nivelul regiunii Nord-Vest”

Publicat cu

pe

Cei interesați sunt invitați să participe la Seminarul de informare organizat în cadrul proiectului POCU/726/6/12/135149 – “Promovare – Implementare – Colaborare: Principiile formării profesionale continue aplicate la nivelul regiunii Nord-Vest”.

 Evenimentul are loc azi, 25 ianuarie 2022, începând cu ora 17:00, cu acces în următorul link https://us06web.zoom.us/j/4533558956?pwd=S3hMeDhUVTZBRDg5alc3NjBncjQxUT09

Meeting ID: 453 355 8956, Passcode: j712jm

Evenimentul se adresează persoanelor angajate (inclusiv cele care dețin un PFA/ÎI), interesate să participe la programe de formare profesională și să beneficieze de realizarea unui profil ocupațional individual personalizat în vederea orientării în carieră. Se vor prezenta condițiile de înscriere în grupul țintă, se vor oferi informatii inclusiv despre activitățile proiectului și programele de formare propuse prin proiect. Organizatorii vor răspunde la întrebări și vor oferi toate informațiile necesare pentru luarea deciziei de înscriere în proiect.

Participarea este gratuită.

 Pentru detalii și confirmări vă rugăm să ne contactați la:

E-mail: cursuri@clemon.roproiect135149@clemon.ro

Print Friendly, PDF & Email
Citeste mai mult
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate