Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ȘI-AU BĂTUT NEVESTELE – Violență domestică în Baia Mare, Recea, Seini și Tăuții Măgherăuș

Publicat cu

pe

Vineri, 31 decembrie, în jurul orei 11.00, polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au fost sesizați prin plângere de către o femeie, cu privire la faptul că în timp ce se afla în data de 30 decembrie a.c., la domiciliu, a fost contactată telefonic de către fostul concubin care a amenințat-o cu moartea.

Vineri, 31 decembrie, la ora 22.30, polițiștii Postului de Poliție Comunal Recea au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, iar ulterior prin plângere, de către o femeie de 52 de ani, cu privire la faptul că, soțul ei a agresat-o fizic.
La fața locului, polițiștii au identificat soțul femeii, un bărbat de 53 de ani, care, fiind sub influența alcoolului, a agresat-o fizic pe femeie și a amenințat-o, intervenind între ei, fiul lor de 18 ani.

Vineri, 31 decembrie, la ora 19.30, polițiștii din Seini au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 45 de ani, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul ei.
Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelanta și pe soțul acesteia, un bărbat de 42 de ani, ambii cu domiciliu în Săbișa.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că femeia a fost agresată fizic de către soț, iar în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există un risc iminent.

Sâmbătă, 01 ianuarie, la ora 04.42, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie cu privire la faptul că soțul acesteia, aflat sub influența alcoolului, a provocat scandal la domiciliu.
Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelanta ca fiind o femeie de 50 de ani și pe soțul acesteia, un bărbat de 52 de ani, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că bărbatul a amenințat-o cu moartea pe femeie.

Ieri, 02 ianuriarie, la ora 06.30, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie de 44 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni fizice în timp ce se afla în locuința de domiciliu.
La fața locului, în urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că, pe fondul consumului de alcool, a fost agresată fizic de către soț.
Victima prezenta leziuni minore care nu au necesitat acordarea de îngrijiri medicale.
În toate cazurile polițiștii au emis ordine de protecție provizoriu pe numele agresorilor și au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de violenţă în familie şi ameninţare.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate