Connect with us

ACTUALITATE

SIGHET – Control în piețele agroalimentare din oraș

Publicat cu

pe

Ieri, 09 noiembrie, polițiștii din Sighetu Marmației au organizat o acțiune în sistem integrat în intervalul orar 10.00-15.00, împreună cu lucrători din cadrul Biroului de Investigare a Criminalității Economice Sighetu Marmației și jandarmi din cadrul I.J.J. Maramureș.

Efectivele au acționat în vederea prevenirii și combaterii comerțului ilicit cu produse accizabile și medicamente de proveniență ucraineană în piețele agroalimentare din municipiu.
În cadrul acțiunii polițiștii au constatat 9 sancțiuni contravenţionale pentru care s-au aplicat amenzi în valoare totală de 2.370 de lei.
Totodată au fost constatate și două infracțiuni la Legea 86/2006 privind colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea,desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând ca acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.
Ca măsură complementară s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a 63 de pachete de țigări în valoare totală de 756 de lei.
Acțiunile periodice ale polițiștilor vor continua și în perioada următoare.

foto realitateadegalati.net

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate