Connect with us

ACTUALITATE

SIGHET – Fără permis, la volanul unui BMW neînmatriculat

Publicat cu

pe

Ieri, 10 februarie, în jurul orei 15.50, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au oprit pentru control un autoturism marca BMW, înmatriculat în Franța.

La volanul mașinii se afla un tânăr de 20 de ani, iar în calitate de pasageri, alți trei prieteni, toți din județul Maramureș. Tânărul de la volan a prezentat o carte de identitate, spunând că nu deține permis de conducere.

„Existând suspiciuni cu privire și la autoturismul pe care-l conducea, colegii noștri au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că numărul de înmatriculare specific Franței nu aparține BMW-ului, ci unui alt autoturism.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține permis de conducere, precum și conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, informează ITPF Sighetu Marmației.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate