Connect with us

ACTUALITATE

SIGHETU MARMAȚIEI ȘI MOISEI – Accidente de circulație cu victime

Publicat cu

pe

Ieri, 21 noiembrie, la ora 12.45, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada Mihai Eminescu. La fața locului, polițiștii au constatat că o femeie de 31 de ani din Sighetu Marmației, aflată la volanul unei autoutilitare, ajunsă la intersecția străzii Mihai Eminescu cu strada Gheorghe Doja, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 30 de ani din Sarasău.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 27 de ani din Sarasău și a unui minor de 1 an și patru luni, aflați în calitate de pasageri pe bancheta din spate în autoturism.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri. Le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ieri, 21 noiembrie, la ora 09.30, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U 122 despre producerea unui accident rutier pe D.N. 18, în Moisei.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 67 de ani din Moisei, aflat la volanul unui autoturism, fiind oprit în afara părții carosabile pe partea dreaptă a direcției de mers, în încercarea de a efectua manevră de întoarcere, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani din Moisei.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate