Connect with us

POLITICA

SINDICATUL EUROPOL – Ajutați-ne să găsim un polițist care să îl sancționeze pe președintele României!

Publicat cu

pe

Sindicatul Europol al polițiștilor tratează cu umor, dar trage și un semnal de alarmă, faptul că președintele Klaus Iohannis nu a purtat mască la congresul PNL, fără a fi sancționat.

„Wanted!!! Se caută polițist cu „simțul răspunderii” pentru că șefii Poliției Capitalei și l-au pierdut.
Ajutați-ne să găsim un polițist care să îl sancționeze pe președintele României, Klaus Iohanis, pentru că a fost surprins fără mască de protecție la congresul PNL. Așa cum, de altfel, au fost sancționați sute de mii de români simpli.
Anunțul nostru vine ca urmare a explicațiilor imbecile oferite de șefii Poliției Capitalei, care au răspuns sesizării unui cetățean că nu au putut aplica sancțiune președintelui pentru că în sală, la congres nu se afla niciun polițist care să constate prin „propriile simțuri”, adică cu ochii lui, faptul că nu a purtat masca de protecție.
Această justificare tembelistă reprezintă o jignire adusă inteligenței românilor care au îndurat toate restricțiile aplicate după ureche și trădează cancerul politic care s-a infiltrat în MAI. În aceste vremuri, în Poliția Română se aplică legea în funcție de statut, poziția socială și directivele primite de la partid.
Între timp, de la începutul pandemiei și până în prezent au fost sancționați mii de cetățeni doar pe baza imaginilor video sau a unor poze în care apăreau alături de mai multe persoane decât limita legală sau fără mască.
P.S.: Voi iarna unde jucați golf?”, este mesajul poastat pe pagina oficială de Facebook a Sindicatului Europol.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate