Connect with us

ACTUALITATE

SOLICITAȚI LA O AGRESIUNE – Polițiștii din Borșa au dat peste un urmărit național

Publicat cu

pe

Aseară la ora 19,15 polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că un bărbat a fost victima unei agresiuni, într-un imobil din zona ,,Gura Repezii”.
La fața locului, polițiștii au identificat victima, un bărbat de 35 de ani din Borșa, care prezenta leziuni ușoare și alți doi bărbați, presupușii agresori. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani din Borșa și un bărbat de 30 de ani din Beclean, județul Bistrița Năsăud, care nu avea asupra sa niciun document de identitate, astfel că a fost condus la sediul poliției în vederea confirmării identității.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției s-a constatat că acesta deține un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Şimleu Silvaniei din 26.10.2021, acesta fiind dat în urmărire națională.
Bărbatul fusese condamnat la o pedeapsă de un an închisoare pentru comiterea de infracțiuni rutiere. El a fost depus la Penitenciarul Baia Mare.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe iar victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale și nu a necesitat internarea.

foto arhivă

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate