ACTUALITATE

ȘOMCUTA MARE – Doi bărbați reținuți după scandalul de pe Calea Mireșului

Publicat cu

pe

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub delegarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, au documentat activitatea infracțională privind scandalul iscat la data de 25 august 2024, pe strada Mireșului din Șomcuta Mare.

În urma activităților desfășurate și a probatoriului administrat, doi bărbați de 20 și 49 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.
Aceștia vor fi prezentați Tribunalului Maramureș pentru propuneri legale.

Știrea inițială

La data de 25 august a.c., ora 02.30, Poliția Orașului Șomcuta Mare a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că, în curtea unui imobil de pe strada Mireșului, din oraș, a avut loc un scandal între mai multe persoane.

Deplasați de urgență la fața locului și din primele verificări efectuate a reieșit faptul că, în urma unei altercații și a unor discuții contradictorii, un bărbat, de 32 de ani, ar fi fost agresat fizic.

De asemenea, ar fi fost constatate distrugeri ale geamurilor exterioare ale imobilului unde a avut loc altercația.

Victima a fost transportată de urgență la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, unde a rămas internat.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt și luarea măsurilor legale.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version