Connect with us

ACTUALITATE

ȘOMCUTA MARE – Prins de polițiști în trafic imediat după ce a comis un furt

Publicat cu

pe

Polițiștii din Șomcuta Mare au soluționat cu operativitate un furt comis în curtea unui parc auto. În fapt, polițiștii au fost sesizați în data de 29 noiembrie, la ora 17.30, despre faptul că un autor necunoscut, a pătruns în curtea unui parc auto de unde a sustras mai multe bunuri, iar persoana bănuită de comiterea faptei se deplasează spre Șomcuta Mare cu un autoturism.

Echipajul de poliție s-a deplasat în direcția indicată de apelant, iar la scurt timp, pe D.N. 1C, a fost oprit autoturismul în cauză la volanul căruia a fost identificat un bărbat din Șomcuta Mare.
În autoturism au fost găsite bunurile reclamate ca fiind furate, iar în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat și că autoturismul condus figurează ca fiind radiat.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate