SPORT

SPECIAL – Maramureșeanul Mircea Paușeniuc a jucat în meciul de retragere al Valentinei Ardean Elisei!

Publicat cu

pe

Moment inedit produs pe parchetul sălii din Bistrița la meciul de adio al handbalistei Valentina Ardean Elisei. Pentru câteva secunde a intrat în teren, în echipa stelelor, și maramureșeanul Mircea Paușeniuc, un mare suporter al handbalului românesc, care a fost prezent de-a lungul anilor la foarte multe partide importante în care au jucat naționala și echipele de club din România.

Momentul special a fost povestit de Mircea Paușeniuc pe pagina lui de Facebook.

„O fază amuzantă (pentru unii), unică și nemaiîntâlnită pe un teren de handbal, s-a petrecut la meciul de retragere din activitate al marii handbaliste Valentina Ardean Elisei. Iar eroul acelei faze am fost…. chiar eu. Ce s-a întâmplat?
La un moment dat , pe atacul echipei lui Elisei, Patricia Vizitiu a venit la marginea terenului și mi-a cerut aparatul de fotografiat. I l-am dat neștiind ce vrea să facă. Fără să stea pe gânduri, Patricia a început să facă poze si m-a împins în teren, eu să joc în locul ei iar ea să facă poze în locul meu. Dezorientat și emoționat am intrat în teren iar Narcisa Lecușanu, cea care avea mingea la 9 metri, în acel moment, mi-a aruncat-o strigându-mi să dau la poartă. Am intrat în joc, am prins mingea, am bătut-o de două ori si când mă pregăteam să o arunc într-o fracțiune de secundă și într-un moment de autentic altruism, m-am răzgândit și i-am pasat-o Adrianei Nechita,… direct în aut! Spre amuzamentul jucătoarelor și al publicului prezent.
Si, uite-așa, am pierdut șansa de a marca un gol în transmisiune directă pe TVR!”

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version