Connect with us



SANATATE

SPITALUL JUDEȚEAN BAIA MARE – Au fost desemnați câștigătorii concursului aniversar de fotografie

Publicat cu

pe

Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înființare, Spitalul Județean Baia Mare a inițiat concursul aniversar „50 de premii pentru o viață sănătoasă”. Băimărenii au fost invitați să participe la acest concurs cu fotografii personale cu clădirea spitalului sau cu momente importante din viața lor (naștere, externare) sau fotografii cu personalul medical care i-a ajutat să-și recăpăte sănătatea.

„Fotografiile trimise de participanții la concurs au trezit sentimente de nostalgie și bucurie. Am privit fețele uimite ale nou-născuților care au deschis ochii în spitalul nostru, ne-am amuzat la fotografia unui tort imens, care reproduce spitalul și care a fost realizat la aniversarea de 30 de ani și ne-am bucurat să vedem că avem mulți prieteni, mulți maramureșeni care au încredere în Spitalul județean de Urgență Dr. Constantin Opriș din Baia Mare.
Toți participanți la concurs au fost recompensați de managerul spitalului, Alexandru Oros, cu un set complet și gratuit de analize, pe care îl pot efectua pe tot parcursul anului 2022″, informează reprezentanții Spitalului Județean Baia Mare.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate