Connect with us

ACTUALITATE

SPITALUL JUDEȚEAN BAIA MARE – O asistentă de la Radiologie are nevoie de ajutorul semenilor

Publicat cu

pe

Asociaţia Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare a lansat un apel umanitar pentru ajutorarea Ancăi Făt, asistentă la secția Radiologie, care suferă de o boală foarte gravă. Familia are nevoie urgentă de bani pentru salvarea vieții Ancăi Făt.

„Cine a trecut pe la radiologie, trebuie să și-o amintească pe Anca. E acolo de 17 ani și te primea cu zâmbetul pe buze, dispusă să te ajute în orice problemă. În decembrie, anul trecut, a primit o veste care a întristat-o chiar și pe vesela Anca, posibil cancer pulmonar (limfom non-hodgkin mediastinal). Diagnosticul a fost confirmat și a început la 42 de ani o cursă pentru viață. Ritmul competiției e alert, pașii se măsoară în zile, în revenirea dintr-o ședință de chimioterapie și pregătirea pentru următoarea.
O cale spre salvare e transplantul de celule stem, care se poate realiza într-o clinică din străinătate. Costurile totale sunt mari. Resursele financiare de care dispune Anca și familia nu sunt suficiente pentru o asemenea intervenție.
Putem să o ajutăm pe Anca Făt prin donaţii în contul:
RO03 RNCB 0183 0390 0214 0001 (lei) sau
RO48 RNCB 0182 0390 0214 0017 (euro),
BCR,
RNCBROBU, Fat Razvan Ciprian”, este apelul umanitar lansat de Asociaţia Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare.

Print Friendly, PDF & Email
Citeste mai mult
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate