Connect with us

ACTUALITATE

STATISTICĂ – Volumul lucrărilor de construcţii a crescut în primele opt luni, ca serie brută, cu 6,6%

Publicat cu

pe

Volumul lucrărilor de construcţii a crescut în primele opt luni, faţă de perioada similară din 2021, ca serie brută, cu 6,6%, iar ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 4,5%, arată datele publicate, miercuri, de Institutul Naţional de Statistică (INS).

”Volumul lucrărilor de construcţii, ca serie brută, a crescut, pe total, cu 6,6%. Pe elemente de structură, creşteri au avut loc la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente (+14,8%), lucrările de reparaţii capitale (+5,8%) şi la lucrările de construcţii noi (+4,1%). Pe obiecte de construcţii, au avut loc creşteri la clădirile nerezidenţiale (+17,3%), clădirile rezidenţiale (+4,8%) şi la construcţiile inginereşti (+1,1%)”, arată datele INS.

Volumul lucrărilor de construcţii a crescut ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 4,5%, creştere evidenţiată la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente (+12,6%), lucrările de reparaţii capitale (+2,7%) şi la lucrările de construcţii noi (+2,2%).

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate