Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Strada Victoriei intră în șantier. Ce trebuie să știe șoferii

Publicat cu

pe

Strada Victoriei va intra în reabilitare și modernizare. Asta înseamnă un trafic mai greoi pe anumite porțiuni, dar și nervi mai mulți în grafic. Recent a avut loc o ședință tehnică care a vizat punerea la punct a ultimelor detalii pentru demararea lucrărilor de modernizare a străzii amintite, un proiect cu o valoare de 52 de milioane de lei. La începutul lunii iunie a fost semnat contractul de proiectare și execuție a obiectivului de investiții, termenul de finalizare fiind de 20 de luni.

Primăria Baia Mare a recunoscut că ar fi vrut ca lucrările să demareze încă de săptămâna trecută, ”cu reabilitarea și consolidarea podului care vine dinspre Valea Borcutului, însă a fost constatată o problemă legată de devierea unei conducte de gaz. Un alt pas necesar ține de relocarea rețelelor de fibră optică, electricitate, canalizare, apă și gaze. De asemenea, pe tronsonul dintre VIVO și strada Nucului există în acest moment anumite lucrări de modernizare și reabilitare a rețelei de apă și canalizare pe care le realizează cei de la VITAL și care se suprapun cu cele de modernizare a străzii”.

Băimărenii trebuie să știe că în cursul acestei săptămâni vor fi demarate lucrările de șantier prin realizarea săpăturilor necesare pentru rețeaua de canalizare, respectiv pentru rețelele edilitare care vor fi amplasate subteran.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo