Connect with us

ACTUALITATE

SURPRIZĂ – Petre Daea a cumpărat produse de la un târg, pe care le-a înapoiat după ce au plecat jurnaliştii

Publicat cu

pe

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vizitat un târg de produse agro-alimentare, Toamna Buzoiană. Ca de obicei, însoţit de presă, s-a dat în spectacol, a făcut declaraţii şi a cumpărat în masă produse de la producătorii locali, pungi după pungi, de la aproape fiecare gheretă sau tarabă, potrivit Europa FM.

„Foarte bune toate produsele, îi salut cu respect pe toţi”, zicea Petre Daea.

„Până acum, nu suntem nici la jumătatea turului, a cumpărat de vreo cinci milioane de lei vechi”, a estimat aghiotantul.

La un moment dat, de la atâtea cumpărături, Petre Daea a rămas fără bani şi i-a cerut şefului de la Direcţia Agricolă Judeţeană împrumut: „n-am la mine nici 5 lei, şefu’.”

Dar, după ce umplea plasele pentru poze şi filmări, domnul ministru le dădea unui şef local, care le distribuia înapoi la producători.

„M-am trezit cu produsele în căsuţă, mă aşteptam ca ministrul să consume produsele noastre. Nu este normal să ne înjosească în faţa presei că achiziţionează de la noi, iar apoi să ni le înapoieze. Nu ne-a ajutat cu nimic că ni le-a înapoiat, ba chiar ne-a întristat comportamentul său!”

sursa www.epochtimes-romania.com

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate