Connect with us

ACTUALITATE

TEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE – Programul spectacolelor din perioada 3-5 februarie

Publicat cu

pe

Vineri, 3 februarie, de la ora 19.00, pe scena sălii mari a Teatrului Municipal se va juca ”Emilia în timp de pace și război” de Aldo Nicolaj, regia artistică Radu Dinulescu, spectacol în care cinci personaje, cinci doamne de condiție diferită vin să-și povestească viața, fiecare cu provocările ei.
Din distribuție fac parte actrițele Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Revan, Wanda Farkaș și Adriana Covaci.

Spectacolul ”Rățușca cea urâtă”, după după Hans Christian Andersen, regia Radu Dinulescu, programat sâmbătă, 4 februarie, de la orele 10.00 și 11.30, la sala Teatrului de păpuși, are drept erou un boboc de lebădă, clocit de o rață și respins de păsările de curte. Cu actorii: Vlad Crișan, Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Irina Oțoiu, Carmen Bulancea, Camelia Blidar Strat.

Sâmbătă, 4 februarie, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal Baia Mare este programat spectacolul AQUARIUS, după un text de Radu Macrinici, regia artistică Norbert Boda. Din distribuție fac parte actorii Dragoș Călin, Andrei Han, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Rodica Pașca, Larisa Miskolczi, Valeriu Doran și George Olar.

Duminică, 5 februarie, de la ora 19.00, publicul este invitat la comedia ”Floare de cactus” de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, regia Daniel Vulcu. Avându-i în distribuție pe Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi, spectacolul este un adevărat roller-coaster teatral, o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate.

 

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate