Connect with us

ACTUALITATE

TEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE – Programul spectacolelor din perioada 9-13 noiembrie

Publicat cu

pe

Miercuri, 9 noiembrie, de la ora 19.00, pe scena sălii mari a Teatrului Municipal se va juca spectacolul ”Emilia în timp de pace și război” de Aldo Nicolaj, regia artistică Radu Dinulescu. Din distribuție fac parte actrițele Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Păunescu, Wanda Farkaș și Adriana Covaci.
Spectacolul se joacă în Sala Mare, cu publicul pe scenă, durează 1 oră și 30 minute, iar prețul unui bilet este 20 lei – întreg sau 10 lei – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Vineri, 11 noiembrie și duminică, 13 noiembrie, de la ora 19.00, publicul este invitat la comedia ”Floare de cactus” de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, regia Daniel Vulcu.
Avându-i în distribuție pe Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi, spectacolul este un adevărat roller-coaster teatral, o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate.

Beneficiind de două ecranizări celebre cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii Globul de Aur, piesa “Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor.
Spectacolul durează două ore, se joacă la sala Studio, iar prețul unui bilet este 20 lei – întreg sau 10 lei – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.
Sâmbătă, 12 noiembrie, de la orele 10.00 și 11.30, cei mici sunt invitați la Teatrul de Păpuși, la ”Isprăvile lui Păcală”, după Petre Dulfu, regia Cornel Mititelu, spectacol care îi va fermeca prin muzica antrenantă, ritmul alert și învățăturile pline de haz.
Cu actorii: Alin Albu, Vlad Crișan, Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Sonia Codorean, Carmen Bulancea.
Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate