Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

TEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE – Sonia Codorean aniversează pe scenă 47 de ani de activitate artistică

Publicat cu

pe

Duminică, 19 noiembrie, de la ora 19.00, publicul este invitat la Teatrul Municipal Baia Mare la spectacolul muzical ”Și-astă noapte n-o fost noapte”, susținut de artista Sonia Codorean alături de invitații săi, soliștii Diana Topan, Andrei Petruș și instrumentistul Florin Varga.

Spectacolul prilejuiește întâlnirea emoționantă cu artista Sonia Codorean, la aniversarea a 47 ani de activitate artistică pe scena băimăreană, a cărei propunere este acest concert muzical evergreen – ce reunește cântece și doine românești pe cale de dispariție.
În acompaniamentul pianistic al muzicianului Călin Ionce, paleta interpretării muzicale a Soniei Codorean este definită de stilul dinamic, jucăuș, în registru grav, cu inflexiuni de jazz, de un rafinament coloristic aparte. Cu această ocazie, Sonia Codorean își va lansa albumul aniversar “Și-astă noapte n-o fost noapte”, în spatele căruia stă dragostea sa nemărginită pentru folclor.
Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe, iar încasările obținute din vânzarea CD-urilor vor fi donate către Asociația Fight for Animals Baia Mare.
Spectacolul durează 80 de minute, iar prețul unui bilet este 20 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate