SPORT

TENIS – Sorana Cîrstea, calificată în optimi la Miami (WTA)

Publicat cu

pe

Sorana Cîrstea s-a calificat în runda optimilor de finală a turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), care are premii totale de 8.770.480 de dolari, după ce a învins-o pe rusoaica Daria Kasatkina cu scorul de 7-5, 6-2, într-un meci desfășurat duminică.

Cîrstea, în vârstă de 33 de ani și clasată pe locul 24 în WTA, fiind și cap de serie numărul 19, a reușit să câștige într-o oră și 28 de minute.

Kasatkina a avut un avantaj inițial, conducând cu 3-0 și 4-2 în primul set, dar Cîrstea a revenit puternic, câștigând trei ghemuri consecutive și adjudecându-și primul set cu 7-5. În setul al doilea, Sorana a dominat clar, încheindu-l cu scorul de 6-2.

Sorana Cîrstea și Daria Kasatkina (26 de ani, locul 11 WTA) se află acum la egalitate, 2-2, în întâlnirile directe. Acesta a fost al doilea meci direct din acest an, după ce rusoaica s-a impus în sferturile de finală de la Abu Dhabi, cu scorul de 6-2, 6-0.

Jucătoarea română și-a asigurat un premiu în valoare de 101.000 dolari și 120 de puncte WTA, urmând să o întâlnească în optimi pe învingătoarea dintre americanca Danielle Collins și rusoaica Elina Avanesian.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version