Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

TRAGEDIE ÎN SPORTUL ROMÂNESC – Baschetbalistă americană, găsită decedată în apartamentul în care locuia

Publicat cu

pe

Doliu în sportul românesc. Baschetbalista ameericană Marie Tyra Whitehead, jucătoarea echipei CSM Târgoviște, a fost găsită decedată luni în propriul apartament.

„CSM Târgoviște anunță cu regret trecerea în neființă a jucătoarei noastre de baschet, de origine americană, Marie Tyra Whitehead, care a fost găsită în această dimineață fără suflare în apartamentul în care locuia.
Deplângem dispariția prematură a unei tinere jucătoare, iar gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia și apropiații ei în aceste momente grele.
R.I.P, Marie Tyra!”, au anunțat reprezentanții clubului CSM Târgoviște.

„La data de 7 octombrie polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără a fost găsită decedată, în locuința din localitate. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie decedată, în vârstă de 26 de ani.

La o examinare primară, nu ar fi prezente urme vizibile de violență, cu excepția celor specifice prin spânzurare. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, au transmis reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Actualitate

YHP Logo