Connect with us

SANATATE

TRAGEDIE – Incendiu la un spital suport Covid-19, soldat cu doi morți

Publicat cu

pe

O nouă tragedie s-a produs în această dimineață într-un spital din România. Evenimentul nefericit s-a produs, în jurul orei 4.30, la Spitalul de boli infecțioase Movila din Ploiești, unitate suport Covid-19. Focul a izbucnit într-un salon de la parter, unde se aflau internați doi pacienți care, din păcate, au decedat. Este vorba despre doi bărbați în vârstă de 74 ani, respectiv 75 ani.

„A fost activat Planul roșu de intervenție, la locul incendiului fiind mobilizate șase autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, 20 de ambulanțe Smurd și de la Serviciul Județean de Ambulanță Prahova. În total, 57 de pompieri militari au intervenit la acest eveniment nefericit, soldat, iată, cu moartea a doi pacienți. De asemenea, o infirmieră care se afla în salonul unde a izbucnit incendiul a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului”, scrie campinatv.ro.

Alți 16 pacienți au fost evacuați din spital, fiind transportați cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență Prahova, iar trei pacienți au refuzat transportul la alt spital.

foto campinatv.ro

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate