Connect with us

SPORT

TRANSFER CONFIRMAT – CS Minaur și-a adus portar de la Petrolul Ploiești

Publicat cu

pe

Aflată într-o situație delicată în clasamentul Ligii 2 (locul 15) echipa CS Minaur își va întări lotul pentru a scăpa de o nedorită retrogradare. Antrenorul Mihai Iosif vrea, în primul rând, să rezolve problemele din defensivă și în acest sens a fost adus la echipă portarul Raul Avram (29 de ani), liber de contract după ce s-a despărțit pe cale amiabilă de Petrolul Ploiești.

”Am avut mai multe oferte, dar cea mai concretă a fost cea de la Minaur. M-a contactat domnul Miriuță, am avut o discuție în care mi-a spus ce lucruri frumoase se vor face la Baia Mare. De aceea, a doua zi după telefonul dânsului, m-am urcat în mașină și am plecat spre Baia Mare. Un oraș frumos, cu oameni frumoși, o echipă de tradiție, la care cu siguranță vom face lucruri frumoase împreună și o vom menține în Liga 2, iar din vara anului următor să tragem la promovare!
Îmi plac provocările, de aceea am ales Minaur. În primul rând este o miza uriașă de a ne menține în Liga 2 și după să tragem la promovare! Am reușit cu Petrolul de la Liga 3 la Liga 2 și după în Liga 1, de ce să nu fie și cu Minaur?”, a declarat Raul Avram, pentru liga2.prosport.ro.

Născut în Prundu Bârgăului (jud. Bistrița-Năsăud), Raul Avram a mai fost legitimat, în afară de Petrolul Ploiști, la FC Botoșani, Știința Miroslava, Dacia Unirea Brăila și SSC Farul Constanța.
Raul Avram a semnat un contract pe un sezon și jumătate și va juca pentru CS Minaur începând de anul viitor.

foto liga2.prosport.ro

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate